emeliewiden

Alla inlägg under oktober 2010

Av Emelie Grindvik widen - 29 oktober 2010 14:18

Jag laddade upp bilderna igår men det hände nått med datorn så den stängdes av.Så här kommer dom istället.

Det rosa armbandet, så kom jag hem så kom jag på att jag hade ett till roset armband i svart

   

     

Och det här fina armbandet.

             


        //EmelieGrindvik   

Av Emelie Grindvik widen - 28 oktober 2010 20:11

Som jag lovat så kommer det såklart bilder om en stund på min grejer som jag shoopade.. men om en stund.


Imorgon är det fredag sista dagen sen så har vi lov i en vecka, jätte härligt.Det här lovet ska jag utnytja och ha kul på! Next week be very very fun!Belive me!;)



Av Emelie Grindvik widen - 28 oktober 2010 19:39

Hmm.. vad ska man börja med har varit med Ebba och en massa iförsammlingshemmet, och spelat spel.För Ebba brukar vara där på torsdagar, kanske inte riktigt min grej på vissa saker dom gör men faktist ganska myssigt man umgås och snackar lite och spelar spel och lite så, man får fika te, och en massa annat.


Men nu är jag hemma mamma lacka på mig för att jag har en så hög frånvaro ifrån skolan, för jag försover mig nästan varje morgon.Men är man sömntutta på mornarna så vad fan ska man göra?! Och min lärare hade ringt hem till min och Ebbas mamma idag och sagt att vi skolkat sista svenska lektionen....Blääääää.

Vi får väl se vad dom säger imorgon då haha.


Gymnasium ja har funderat på att gå nånting med lite mindre plugg i, för är så himmla trött på plugget.Men tror jag vill gå nått med musik, för jag älskar musik och älskar att sjunga kan lite och håller på att lära mig lite piano.Det är riktigt kul så funtar på nått inom musik.Kanske Tumba eller Vendela vi får se har inte riktigt bestämt det där än.

Imorgon har vi iallafall So prov och ja yeeey!Trodde Ebba hade tagit med sig boken men nej då då hade hon tagit fel så japp inget pluggande med det häller då.


Vi får väl se kanske kommer nån video på när jag sjunger, där ni får säga vad ni tycker och ge tips.Vi får väl se;)


Ibland kan man bli så trött på allt och känna att man bara inte orkar mer, och vill skita i allt.Irriterande...allt bara surrar runt.Dåliga och bra dagar asso, med en massa olika orsaker till.


Hade tänkt ta en kopp te och ta det lungt ikväll och bara slapa iallafall.För jag och Ebba har värkligen varit igång hela dagen.Och skrattat som aldrig förr vi hade bara så himmla kul åt den här videon: http://www.youtube.com/watch?v=OTya267fe1Y  Only girl-Rihanna (Whit me)


Hahaha tror aldrig att jag skrattat så mycket, jag har nu jätte ont i magen och tårarna bara rann...Och kunde typ inte ens stå på benen.Oj oj oj säger jag bara...

  


                      //EmelieGrindvik  




Av Emelie Grindvik widen - 28 oktober 2010 15:18

Hej nu är jag hemma, försov mig imorse så missade två lektioner men men var riktigt trött så..Nu är jag hemma iallafall med Ebba och Hjalte och ska äta lite sen vet jag inte.Klockan 18.00 så ska Ebba på nånting i församlingshemmet så då ska jag med henne.Sen sover hon kvar hos mig.Och så ska vi väl kolla runt lite vad vännerna gör och se vad vi ska göra.


             //EmelieGrindvik  



Av Emelie Grindvik widen - 27 oktober 2010 23:13

Här är en bild på jackan jag snart får hem skickad med posten, visst är den otroligt fin!?

  

Snygg va!?


  

Min snart super snygga väska, älskar den visst är den underbar den också!!??


Nu är det dags för att lägga sig i sängen kolla nån film kanske, och sova som sagt skola imorgon...


                                        //EmelieGrindvik  Puss på er!


Av Emelie Grindvik widen - 27 oktober 2010 22:42

Och så klart en bild på mig och Fanny, En underbart kul dag med henne mm idag!:)MYSPYS!

  

Lägger in några till.

    

  

  

Av Emelie Grindvik widen - 27 oktober 2010 22:25

Hej sorry för den dåliga uppladdningen idag, men har varit så himmla upptagen idag.Har först varit i skolan till klockan 16.00 idag.Efter det så gick jag Fanny och Hjalte hem till mig och fick sen skjuts utav mamma in till södertälje, så det blev att gå på stan idag igen och shoopa lit.Hittade inte så mycket men köpte två armband och nya snygga trosor;)


Jag har även hittat en väska jag värkligen måste/ska ha! ska nog köpa den imorgon eller nån dag den här veckan den är ifrån accent, eller hur det nu stavas med den är så snygg älskar den helt UNDERBAR!

Ska se om jag hittar väskan på nätet så jag kan lägga upp en bild och få se vilken jag menar.Den är så himmla fin värkligen.Och väntar också på min jagcka som jag skickat efter som jag hoppas kommer snart.


Och måste också köpa ett par nya snygga jeans, så tror det blir av imorgon.


Efter allt inne i stan så kom Patrik och Patrik och hämtade mig och Fanny, och Hjalte drog hem.Så vi drog till Patrik och kollade film..Kan ni gissa vilken eller!? Jo Grace, den var riktigt länge sen man såg nu och har tjatat ett bra tag på Patrik att han ska ladda ner den så nu hade han gjort det.Så är riktigt glad nu faktist, den är så mysig.


Så en hel bokad dag har jag haft.Men nu är jag äntligen hemma och kan blogga lite känns underbart  


Bilder på kläderna från igår kommer imorgon för då kommer även på mina armband jag köpte idag, och sammtidigt jeansen.Och om jag köpt väskan!

Så ni får klara er och hålla ut tills imorgon.


              //EmelieGrindvik  

Av Emelie Grindvik widen - 26 oktober 2010 23:31

Nu ska jag gå och sova, börjar bli trött och ska försöka se till att inte komma försent till skolan som vannligt.Så vi hörs imorgon vi får se om jag kommer kunna blogga någonting under dagen, annars blir det när jag är hemma ifrån skolan.Och ska vara och umgås med Fanny imorgon efter skolan också så får vi se vad vi hittar på för kul!


Godnatt //EmelieGrindvik  puss på er!

Presentation


Live you´r life
Before you live it

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26 27 28 29
30
31
<<<
Oktober 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards